Veľké Vízie Auto Modrá Bočné Spätné Zrkadlo Odlesky Dôkaz LED Lampa Vyhrievané Zase Jeden pre Mazda 6 rokov 2010-2020

0 Hodnotenie Zákazníkov
€51.35 €46.72
Farba
Veľkosť:

Obchodné tipy :Tvar a Veľkosť v inej Krajine Možno Rôzne.Prosím, Skontrolujte Spätné Zrkadlo Svojho Auta a Poslať Obrázok na nás na Potvrdenie.Kontaktujte nás, ak Nič iné!Ďakujeme, Že Ste !!

Funkcie:

Postavený-v base, vyhrievané jednotky,modré zrkadlo teploty až o 60℃.Modré zrkadlo tiež udržiavať v čistote,keď disk v daždi a snehu dní.

Modré zrkadlo široký pohľad,spätné zrkadlo uhol široký ako originálne auto štandardný mirror,vodič môže vidieť auto, ktoré v mŕtvom uhle oblasti.

Zase signálneho svetla: modrá zrkadlo zabudované zase signálneho svetla, varovanie zadnej strane automobilu v čase, keď auto otočiť doľava alebo otočiť righ.

Modrá pokovovanie ,to majú anti-oslnenia efekt oslnenia zadnej auto

100% zbrusu nový, rovnako ako obrázky vyššie

Nie je potrebné meniť pôvodné vozidlo obvody

Skrytá montáž.LED svetlá sú za spätné zrkadlo

Sklo len - Zahŕňa zálohovanie doska,č bývanie

Toto zrkadlo, sklo robí veľkú výmenu a má dobré úspora nákladov počas predajca zrkadlo Obsah balenia: 1 ks x Ľavej strane zrkadlo, sklo so stojanom

1 ks x Pravej strane zrkadlo, sklo so stojanom

**O preprave: Prosím venujte viac pozornosti vašej objednávky adresu, ktorá MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy.

Tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovných dní po zaplatení.

Doprava bude na celom svete prostredníctvom SpeedPAK/Epacket/Čína príspevok air mail/DHL/Fedex/EMS.

Vzdialenej oblasti môže spôsobiť extra expedičný poplatok.

SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

Skontrolujte prosím, pri dodaní položky, ak je poškodené, prosím, láskavo prijmi ho a ihneď nás kontaktujte.Urobíme potvrdenie a odoslať vás novú.

Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. **O Spätnej Väzby:

Akúkoľvek spätnú väzbu od vás bude veľmi ocenil.Kontaktujte nás prosím v prvom rade pre AKÉKOĽVEK otázky, nedávajú žiadne negatívne pripomienky alebo spor bez kontaktovať.Sľubujeme, že všetky problémy budú riešené v rámci 7 dní, pls, netrápte sa.

Môžete nás kontaktovať na nasledujúcich spôsobov: eBay hlásením Dobrú spätnú Väzbu Odmenu!:Získajte viac kupón alebo darčekový ak poskytujú Obrázky alebo Vedi v Facebook,twitter,instagram alebo odborného fóra. **Kontaktujte nás: Ak chcete umiestniť veľké, aby pre veľkoobchod, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Ak potrebujete, aby viacerých položiek, poteší, dajte nám vedieť ako prvý.Ponúkame vám niektoré zľavu. **Poznámka: -- -- img{max-width:100%}

Značky: mazda 6 bočné zrkadlo nálepky, mazda gts sklo, zrkadlo pokrytie mazda 3 2013, zrkadlá mazda 6 2004, ericsson 6 tepla, mazda 6 gj uhlíka zrkadlo, mazda 3 bsd zrkadlo, mazda 6 abc kryt, mazda6 mazda 6 led reflektor, zrkadlo, sklo oem mazda.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: w1047

  • Model Rok - 2020
  • Externé Testovanie Certifikácia - CCC
  • Špeciálne Funkcie - Veľké zobrazenie
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Hmotnosť - 0.5kg
  • Položka Druh - Zrkadlo A Poťahy
  • Druh Materiálu - Sklo+PVC