594A Univerzálny Zápästie Mobilný Telefón ozdobná šnúrka na uniforme Patch šnúrka Telefónu Tether Kartu s Kovový Krúžok Smartphone Lasso Patch Jednoduché Použitie

0 Hodnotenie Zákazníkov
€0.57 €0.42
Farba
Veľkosť:

594A Univerzálny Zápästie Mobilný Telefón ozdobná šnúrka na uniforme Patch šnúrka Telefónu Tether Kartu s Kovový Krúžok Smartphone Lasso Patch Jednoduché Použitie

OOTDTY

Funkcie: Nemá vplyv na plnenie: môže prejsť nabíjací port, nie je v rozpore s drôtové a bezdrôtové nabíjanie.

Jednoduchá inštalácia: nie je potrebné prilepiť, len miesto je medzi telefónom prípade a na zadnej strane telefónu, ľahko demontovať.

Trvanlivé: je vyrobený z PVC materiálu, ktorý udržuje ju jemnú a nebolí telefón, a nedeformuje, keď vytiahol, a má veľkú nosnosť.

Ultra-tenký dizajn: oteruvzdorné a je odolné proti poškriabaniu, nebude zvýšiť hrúbka telefónu, keď sa používajú, vhodný pre väčšinu mobilných telefónov.

Zadarmo rúk: Použiť s lano (nie je súčasťou), nie je potrebné nosiť tašku, alebo dať telefón vo vrecku, je to ideálny telefón príslušenstva pre vás fotografovanie, práca, cestovanie.

Špecifikácie: Materiál: Plast

Veľkosť: Ako Je Znázornené

Balenie Obsahuje: 1x Telefón ozdobná šnúrka na uniforme Patch(Telefón Prípad a Telefón Lano Nie je Súčasťou balenia)

poznámka: Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: w129358

  • Číslo Modelu - 594A13AC801659
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - ABS
  • Názov Značky - BGEKTOTH
  • CN - Guangdong