Cena Magnetickú Rezonanciu Tela Analyzátor Tela Bia Zloženie Analyzátor Body Analyzer Rozsahu Gs6.5 Gs6.5B Zadarmo

0 Hodnotenie Zákazníkov
€4 326.25 €3 417.74
Farba
Veľkosť:

2021 Nové Technológie telesného tuku analyzer/zloženie tela

analyzátor / telo prvok analyzer CE/DHL

Aké je zloženie tela?

Zloženie tela je metóda opisu toho, čo telo je vyrobené.Vo fyzickej podobe, zloženie tela je používaný na opis percentá tuku, kostí, vody a svalov v ľudskom tele.Pretože svalového tkaniva a zaberá menej miesta v tele ako tukové tkanivo, zloženie tela, ako aj hmotnosti, určuje leanness.Dvaja ľudia rovnakého pohlavia a telesnej hmotnosti môže vyzerať úplne iné, pretože majú rôzne zloženie tela.

O Zloženie Tela Analyzer z BIA290

S 3 test frekvenciou, BIA290 je v vysokú presnosť a vysokú koreláciu model s MAGNETICKEJ REZONANCIE, DEXA a Izotopické Zrieďovacia Metóda, ktorej sú tri zlaté štandardy uznané orgánom na celom svete.

Je to spoľahlivý stroj pre použitie v medicíne alebo zdravotnej starostlivosti aplikácie.Jedinečný segmental svalov, kostí a tuku analýza robí BIA290 najlepšou voľbou pre fitness posilňovňa, nemocniciach, výskumných ústavov, výživa centier a všetky ostatné high-end používateľov.

Pracovný princíp

Ľudské telo prvky analýza zariadení sa vzťahuje na presné meranie AVR micro počítač radič, základy na nové štatistiky metódou DXA, analýza ľudských prvky: tuk hmotnosti BMI(body mass index), non-tuk a iné zdravotné ukazovatele prostredníctvom multi-frequency bioelectrical impedancia analýza melthod(MFBIA).dať pokyn na hostí' zdravia.a poskytnúť vedeckú bázu pre chudnutie efektívne.Ktorý sa považuje za epochu-takže výsledky zdravotníckeho priemyslu.Ak je zdravie, poradcovia, a to poskytnú nezávislú analýzu údajov o zdraví, za každý test.Platné tomajor fitness, telo centier, centier, senior kluby na podporu projektov schudnúť.

Výhodou

ŠABLÓNA: BIA290

Metóda merania: Priame Segmental Multi-frequency Bioelectrical Impedancia analytické Metódy (DSM-BIA)

Test frekvencia: 5, 50, 250, KHz

Elektródy metóda: Tetrapolar 8-Bod Dotykových Elektród Systém

Externé rozhranie: RS 232C (9 pin), USB port, RJ45 (10 / 100Base-T), Ethernet

Typ vzťahu: Mobile viewiing správa, Tlačené Pater

Hlasové pokyny: Live jazyk v celom riadku

Výška rozsah: 50 ~ 210 cm (1 ft 8. ~ 6 ft.10.)

Hmotnosť rozsah: 10 ~ 260kg (22 ~ 572lbs.)

Vekové rozpätie: 7 ~ 99

Prevádzkové prostredie: 10 ~ 40 ° C (50 ~ 104) 30 ~ 80% RH, 500 ~ 1060hPa

Skladovacie prostredie: ° C 0 ~ 40 (32 ~ 104) 30 ~ 80% RH, 500 ~ 1060hPa

Aplikácia

Uchopte redukčný účinok, aby sa zoštíhľujúce ošetrenie, poskytovanie vedecký základ.

Primerané jednoduché a kontrolu telesnej hmotnosti, pomáhajú udržiavať najlepšie fyzickú silu Distingush medzi svalov typ nadváha a obezita, nájsť najlepšiu kontrolu hmotnosti metóda.

Priamy príjem energie a príjme živín v pomere.

Základný trvať výživy obnovy opatrenia na podporu pevný syntéza svaly.

Hodnotenie na rehabilitáciu účinku liečby, základný vedecký orgán chudnutie s vedecké vzdelávanie, rehabilitáciu, a výživa.

Pochopiť a detekcia tínedžerov stav fyzického a zdravie, rozvíjať ich je realizovateľný program cvičenia.

Pochopiť prostredia, výživy a ďalších faktorov na zloženie tela účinky.

Viem, o rozdiel podobné ostatné skupiny zložky.

Ako znížiť kardiovaskulárne choroby, cukrovky a niektorých druhov rakoviny a iných chronických ochorení výskyt dôležité preventívne opatrenia.

Testovanie správu

FAQ

Q1:Čo je analyzátor pokožky?

A1:To má multi specturms funkciu, profesionálne značky Canon fotoaparátu.To sa používa v kozmetických chirurgovia, dermatológovia, a iné a starostlivosti odborníkov, magické zrkadlo, je to samostatná jednotka, ktorá zachytáva multi-spectral fotografie tváre, ktorá skúma pleť pre vrásky, škvrny, rozšírené póry, textúry, porphyrins (dôkaz baktérií v póry), UV škvrny (charakteristika photodamage, zvyčajne z nadmernej expozície na slnku), pigmentové škvrny a akné.

2. Otázka:Ako To Funguje?

A2:Pomocou digitálnych obrázkov technológií cez RGB a UV spektra.Magické zrkadlo, môžete systém diagnostikovať veľa čeliť problémom: ako na mieste, pórov, pigment, vrásky, ryhy, farbenie, ultrafialové ray alebo slniečko atď.priniesť škody s rôznym stupňom pokožky, bolí kože presne okolnosť prítomný na prednej strane klienta, a ponúknuť jeden súbor návrh pre klienta; možno tiež porovnať rôzne klienta tvár, obrázky pred a po starostlivosť o pleť.

Otázka 3:Aké sú výhody pokožky analyzer?

A3:Automatické kože diagnostický systém,3D stereo obrázok pre zobrazenie povrch kože, stav,Strieľať s dvoma rôznymi svetlá, viditeľného a uv-svetlo,HD kamera a EM-senzor diagnostikovať šesť kožné problémy: Pórov, olej, vrásky, pigmentácia, vlhkosť, pružnosť,Hlboký analýza pórov, olej (v tvare U, T-tvarované diely), Kožné riadenia, pomocou prekrytie funkcie analýzy porovnať zmeny v tvár je kontúry na rôzne dni, pred a po ošetrenia pleti, a porovnať ich s priemerný vek vekové skupiny.

Otázka 4:Aké sú funkcie kože analyzer?

A4:One-kliknite na tlačidlo automatické celú pokožku tváre analýza,Jednoduchá automatická analýza s jedným kliknutím,Take 2 fotografie s Normálne ,UV žiareniu a PL svetlo,6 integrované analýzy s Vysokým Rozlíšením,Kamera a EM Senzor,Meranie položky: Pórov, Mazu, Vrások, Pigmentácia, Vlhkosť, Pružnosť,Automatické rozpoznávanie oči, nos, ústa a obočie,Auto-oddelenie analýzy U zóna a zóna T

Značky: rezonancie keramické filtre, rozsahu mercedes model, plagát nct rezonancie, váženie rozsahu bia, electron rezonancie, bia pokožky, 14 stupnica chlapci časti tela, rozsahu 2 body, nct rezonancie, blúzky, kvantovou magnetickou bielizeň.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: w3069

  • Zdroj Napájania - Iné
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Iné
  • Názov Značky - beir