60Pcs Kábel Zábradlie Hardvéru Pre 1/8 Palca Palube,Drôtených Lán a Káblov Zábradlie Nástroje Kábel Zábradlie Súpravy Na Drevo Príspevky Schody

0 Hodnotenie Zákazníkov
€37.24 €24.95
Farba
Veľkosť:

60Pcs Kábel Zábradlie Hardvéru Pre 1/8 Palca Palube,Drôtených Lán a Káblov Zábradlie Nástroje Kábel Zábradlie Súpravy Na Drevo Príspevky Schody

Prosím, láskavo poznamenať,,uvedených produktov sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu.

Balenie Obsahuje: dostanete 60pcs nehrdzavejúcej ocele chránič rukávy, 1pc vrtáka, ktoré sú storged v plastovej skrinke, výhodné pre vás, ukladať ich, a dosť množstvo pre váš každodenný život a reprodukciu.

Veľkosť produktu: kábel zábradlie ochranné puzdro opatrenia 2.1 cm/0.83 palec dĺžky, 0,6 cm/0.25 palcový požadovaných priemerom, a 1,2 cm/0.47 palcový príruby priemer, vhodné na 1/8 Palca vodič kábla.

Premium Materiál: kábel zábradlie hardvér je vyrobené z vysoko kvalitnej T316 nehrdzavejúcej ocele, odolného, hladký povrch, nie ľahko deformovať a zlomiť, odolnosť voči korózii, môžu mať dlhotrvajúci životnosť, vhodné pre plot opravy.

Praktická Funkcia: oceľové laná kábel zábradlie kit je praktické nástroje pre vytváranie drôtu, zábradlia, rovný drôt, zábradlia sú krajšie, vyzdobiť svoj nádvorí, a priniesť dobrú náladu každý deň.

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

farba: strieborná

Obsah Balenia:

60 x Nerezová Oceľ Ochranné puzdro

1 x vrták

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: w3658

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - LUWEI