Tri-line náušnice ženy príslušenstvo tri-krúžok jeden kus šperky Európskych a Amerických francúzsky náušnice náušnice

0 Hodnotenie Zákazníkov
€17.65
Farba
Veľkosť:

产品包装发货:

本公司所有纯铜,纯银首饰品都是独立袋包装,常规外箱尺寸30*26*20cm.平均重量15kg/箱,如有特殊需求可向我司售前客服说明.单款少量订货或大量混批的订单,本公司承诺24小时内发货,因客户订货量大库存缺货导致推迟发货我司会提前通知,让您尽早收到所订货物是我们最大的心愿,小件快递发货,大件物流发货.

公司介绍:

东莞市鸿丰首饰有限公司.总部及生产基地位于珠江口东岸号称"世界工厂"的东莞.长期以来,鸿丰首饰致力于高档,纯铜,纯银首饰品,产品质量跟售后是放在第一位.公司拥有高效的研发模具设计团队,稳定的一套龙生产车间,优秀的管理团队和认真负责的业务团队.自始自终贯彻并落实企业的宗旨和管理理念,在业界建立了良好的口碑.

V priebehu rokov, Hongfeng šperky prijal jadro pojmu "kvalita života, čas je efektívnosti a služby je misia".Úplne master každý odkaz výrobkov zo surovín na hotové výrobky, krok za krokom ovládanie, vrstva po vrstve kontrole kvality a prísne skríningu.Po niekoľkých rokoch prudkého rozvoja, sa stala dlhodobým partnerom mnohých slávnej značky zákazníkov doma i v zahraničí.

Kontaktné informácie:

联 系 人:陈明东 先生

电 话:86 0769 18122960086

Tel: 18122960086

& nbsp& nbsp;& nbsp;& nbsp;& nbsp;& nbsp; Adresa: Chang ' an Mesto, Dongguan, Guangdong, Čína

邮 编:523000

公司主页:

Návod na nákup:

O nákladnej: pre zákazníkov, ktorí potrebujú na nákup produktov, prosím, kontaktujte nás prvý.Predvolené nákladnej je často drahšie ako skutočných nákladov.Prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis prvý upraviť nákladnej dopravy.Prvý hmotnosť v provincii je 8 yuan + pokračovanie hmotnosť je 1 juanov / kg, a pokračoval hmotnosť mimo provincie je menej ako 3 kg = 12 yuan.Pokračovanie hmotnosť v rôznych regiónoch nad 3 kg je iný.Obráťte sa na zákaznícky servis podrobnosti

关于售后: 备有备品,在任何情况下,可当补上,如有质量问题的产品,在一个月内也可退换或补款,订做产品出货时我厂都备有多余数量,以备客户在生产过程中有加单, 或是损耗产品,以最快的速度寄出给客户.

关于发货:大批量建议走物流,可按客户要求发,发货时间都可咨询客服 .

Značky: ženy zlaté svadobné dressess.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: w491229

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Kovy Typ - medi
  • Názov Značky - LONDANY