1:12 Simulácia Domček Pre Bábiky Kvetina Stand Displej Rack Domček Pre Bábiky S Nábytkom Miniatúrne Polica Micro-Krajina Ozdoby

0 Hodnotenie Zákazníkov
€4.37 €3.19
Farba
Veľkosť:

1:12 Simulácia domček pre bábiky Kvetina Stand Displej Rack domček pre bábiky s Nábytkom Miniatúrne Polica Micro-Krajina Ozdoby ŽELEZA MATERIÁL: domček pre bábiky Polica Vyrobená z vysoko kvalitného dreveného materiálu, silný a odolný.

PRENTEND HRAŤ HRAČKY: domček pre bábiky Miniatúrne Kvetina Stand, domček pre bábiky Príslušenstvo Hračky pre viac zábavy.

MULTI POUŽITIE: môžete použiť tento mini polica vyzdobiť svoj domček pre bábiky, ako je napríklad obývacia izba/kuchyňa/izba/záhradu, atď.To môže byť tiež použitý ako streľba prop pridať atmosféru streľba.

PRÍSLUŠENSTVO: Doll house nábytok,ideálne pre 1:12 miniatúrne doll house a bábiku cake dekorácie, škôlka ručné, moss Micro-Krajiny, šťavnaté krajiny, bábika dom príslušenstvo,scény, dekorácie, stolný mini dekorácie

ZDOBIŤ: Simulácia nábytok, príslušenstvo vyzdobiť svoj domček pre bábiky krásne a vytvárať farebné život scény.

Farba:Odpoveď: Biela/B:Drevo farba

Materiál:drevené

Veľkosť:7,5 x 3 x 5.7 cm

Obsah Balenia:

1 x domček pre bábiky Kvetina Stand

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: w7660

  • Odporúčame Veku - 12+y
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Certifikácia - ŽIADNE